websites en meer…Van alles over Chinese geneeskunde, Gezondheid en Welzijn:

  • De Nederlandse Patientenvereniging voor Acupunctuur NPVA is een onafhankelijke, landelijke patiëntenvereniging. Een actieve vereniging die terwijl ze pas dit jaar is opgericht nu al wordt ondersteund door een almaar groeiend aantal leden, donateurs, bedrijven en instellingen. De NPVA is dé patiëntenvereniging die zich specifiek richt op het bevorderen van een verantwoorde inzet van acupunctuur. Hiervoor werkt de NPVA samen en overlegt de NPVA met beleidsbepalers en belanghebbenden. De NPVA heeft nog geen vaste medewerkers in dienst, maar functioneert op basis van de inbreng van vrijwilligers.

Door gerichte belangenbehartiging, intensieve samenwerkingen, politieke lobby, lobby bij belanghebbende organisaties en medische groeperingen, juridische actie, duidelijke voorlichting, wetenschappelijk onderzoek, informatieverzameling en individuele belangenbehartiging zet de NPVA zich in voor het bevorderen van de acupunctuur ten bate van de patiënt in Nederland. De eerste successen liggen al binnen bereik.


Ondanks zorgvuldige, inhoudelijke controle van de op onze website geplaatste links,nemen wij geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze websites.
De inhoud van de gelinkte websites is uitdrukkelijk de verantwoordelijkheid van de eigenaren van deze websites.