Werkwijze

In de Praktijk kunt u worden behandeld volgens de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde (T.C.G.) te weten Acupunctuur, Chinese Massage (Tui Na), Taiji Quan & Qigong (Chinese oefeningen) en kunt u geadviseerd worden op het gebied van voeding, beweging, zelfmassage en levensstijl.

U kunt telefonisch (of per e-mail) een afspraak maken voor een individueel consult…>>>

VERWIJZING

U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts (tenzij uw zorgverzekeraar dit wenst).

Vergoedingen  

U betaalt de verschuldigde kosten altijd rechtstreeks aan het Chinees GezondheidsCentrum. Diverse zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de kosten. U dient hiervoor zelf uw factuur in te dienen bij uw zorgverzekeraar.

Consult

Bij een eerste consult inventariseren we uw klachten en wensen. Wij stellen hiervoor gerichte vragen om zodoende informatie te verzamelen omtrent uw conditie en constitutie. Dit wordt aangevuld met verfijnde diagnosemiddelen, zoals het voelen van de pols en het bekijken van de tong. Eventueel worden ook specifieke acupunctuurpunten op het lichaam afgetast.

Bij een vervolgconsult krijgt u uitleg hierover vanuit de Chinees Geneeskundige visie. Mogelijkheden en behandelplan worden verder met u besproken. De behandelingen kunnen bestaan uit Acupunctuur, Tui Na-massage, Therapeutische- en Ontspanningsoefeningen en advies over Voeding, Supplementen en Levensstijl.

ANNULERING

Mocht u een afspraak willen annuleren, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren te doen, anders kunnen de kosten alsnog in rekening worden gebracht. Voor annulering door ons worden er uiteraard geen kosten in rekening gebracht.